Webinaari osakkeiden poiminnasta

Kuten tuossa edellisessä postissa mainitsin, en ole osakepoimintaguru. Sadasosan verran olen ehkä indeksin voittanut, mutta se ei lämmitä, kun ottaa huomioon kaiken sen työn. Mainitsin myös seuraavani parin palvelun osakepoiminta-newsletteriä (ValueSignals ja Quant Investing). Näistä jälkimmäisen poiminta avataan huomenna ilmaisessa webinaarissa. Mikäli tämän tyyppiset palvelut yhtään kiinnostavat, niin kannattaa kurkata. Palvelun vetäjä ja omistaja ainakin kutsussa lupaa, ettei sisältö kestä yli 15 minuuttia, jonka jälkeen on Q&A.

Rekisteröityminen tästä linkistä. Ja tosiaan ei maksa mitään. Myyntipuhetta varmaan tulee olemaan, siihen kannattaa varautua. Ajankohta on huomenna, keskiviikkona 23. päivä, klo 15 Suomen aikaa.

Aikaisemmat asiaan liittyvät artikkelit:

Nähdään siellä!
Blogipostit saattavat sisältää kumppanuuslinkkejä

1 kommentti:

 1. Moi!

  Erään blogini kommentin perusteella sain idean rakentaa kattavan vertailun siitä, miten suomalaisten talousbloggareiden nettovarallisuus ja matka kohti taloudellista riippumattomuutta on vuosien varrella mennyt. Todistetusti tällainen vertailu kiinnostaa erittäin monia lukijoita.

  Jos siis jaksat kuluttaa hetken ja laittaa oman blogisi nimen ja nettovarallisuutesi kasvun vuosien varsilta tähän Excel-taulukkoon:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8tcl0A3TV84whxQixabddcay-VXTM2EMXyubFyiNrM/edit?usp=sharing
  olisi se hienoa. Linkistä saa oikeudet muokata tiedostoa. Lähetin suurimmalle osalle talousbloggareista tämän sähköpostilla, mutta en löytänyt blogistasi yhteystietoja, joten laitoin tämän kommentiksi. Kaikki tiedoston tiedot ovat luonnollisesti yhteisesti kaikkien bloggaajien vapaassa käytössä.

  Ja huom, mikäli tarkkoja lukuja ei menneisyydestä löydy, voi laittaa ihan hyvin myös suunnilleen arvioita. Omatkin lukuni saattavat heittää tonnin sieltä täältä siltä ajalta kun en blogia vielä pitänyt. Tärkeintä, että hidas, mutta varma kasvu voidaan kuvata entistä paremmin tämän vertailun myötä lukijoille.

  Kiitos ja toivottavasti saadaan tästä iso ja kattava katsaus!

  VastaaPoista