Maksatko liikaa nettiyhteydestäsi?Taannoin internetyhteydentarjoajani soitti minulle ja yritti lisämyydä palveluitaan. Sanoin, ettei ole tarvetta. Samalla he ohimennen sattuivat mainitsemaan, ettei yhteyteni nopeus riitä maksamaani kaistanleveyteen. "Eihän se näin voi mennä", ajattelin ja keskustelimme vaihtoehdoista. Kuulemma piirun hitaampikin kaistanleveys on saman hintainen, joten alennusta ei oikein voisi antaa. Emme päätyneet tekemään asialle sillä kerralla mitään.

Epäkohta jäi kismittämään minua, joten selvitin vaihtoehtojani. Kilpaileva laajakaistapalveluntarjoa pystyi antamaan nopeamman mutta samalla halvemman yhteyden. Soittelin takaisin nykyiselle ja kerroin saavani alemmalla hinnalla nopeamman yhteyden muualta. Asiakaspalvelija tarkisti jälleen yhteyteni nopeuden sekä sopimuksemme ja totesi tilanteen samaksi kuin aiemmin: maksan nopeammasta liittymästä, kuin mitä voidaan teknisesti toteuttaa. Tällä kertaa otin puheeksi kilpailijan tarjooman, joka on halvempi ja nopeampi. Tällä kertaa alennusta tuli 50% ja säästöä jopa 200 euroa vuodessa.

Voit testata oman nettiyhteytesi nopeuden esimerkiksi Speedtest.net -palvelulla. Hidas yhteys voi johtua monesta asiasta, mutta mikäli asia askarruttaa, voit aina soittaa omalle laajakaistapalveluntarjoalle ja tarkistaa asian.
Blogipostit saattavat sisältää kumppanuuslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti