Sijoittamista Eurooppaan Lynxin arvo-osuustilillä

Pitkän pohdiskelun jälkeen, päätin avata Lynx:issä arvo-osuustilin. (Kiitokset vinkistä taloudellinenriippumattomuus-blogille). Tähän asti tili on ollut Nordnetissa. Avasin tilin www.lynx.nl sivuston kautta. Ohjeet ovat hollanniksi, mutta niistä suoriutuu silti ihan hienosti esimerkiksi Google Translaten avulla.

Tilin avaamiseksi riitti sopimusten printtaaminen, allekirjoittaminen ja skannaaminen sekä skannaukset allekirjoitetuista passin ja vaikkapa Visa-kortin laskun kopioista. Lueskelin taloudellinenriippumattomuus-blogin kommenteista, että Saksan Lynx vaatii todistuksen esimerkiksi maistraatista - joskin jotkut ovat sanoneet myös vaikkapa S-pankin voineen todistaa henkilöllisyyden. Joka tapauksessa, Hollannin Lynx meni todella nopeasti ja kivuttomasti. Sopimuspaperit hyväksyttiin muutamassa päivässä. Rahojen siirto näkyi heillä vuorokaudessa ja tili oli aktiivinen. Koko hommaan menee lyhimmiltään ehkä viikon päivät.

Tuo kaupankäyntiohjelma jota käyttävät ei ole mielestäni kaikkein käyttäjäystävällisin, mutta sen oppii. Nyt on yhdet kaupat takana ja tyytyväinen olo.
Blogipostit saattavat sisältää kumppanuuslinkkejä

2 kommenttia: